Stuur ons een whatsapp

Wie zijn wij

BWS Bedrijfsauto’s Steenwijk is een onderdeel van Bloemhof & Pleiter Auto’s. In 2017 zijn we de handel in personenauto’s en bedrijfsauto’s gaan splitsen. De personenauto’s in Rouveen en de lichte bedrijfsauto’s in Steenwijk. Het zijn 2 verschillende disciplines en geloven erin dat op deze manier alles beter tot zijn recht komt. Onze focus is business to business , echter een eindgebruiker is ook van harte welkom en kunnen wij alles bieden; service, garantie en lease. Heeft u vragen bel direct 0521- 51 41 41 en vraag naar Arjan Warnders of Bernhard Rozema. Het zou leuk zijn als je langs komt in Steenwijk om onze voorraad te bekijken. Volg ons ook op social media!

Bernhard Rozema; Sinds 1975 ben ik werkzaam in de autobranche, duizenden auto’s in- en verkocht bij Bloemhof & Pleiter. Hiermee heb ik een groot netwerk en de nodige expertise opgebouwd. Vanaf 2017 ga ik mij volledig richten op lichte bedrijfsauto’s, om samen met Arjan Warnders de uitdaging aan te gaan en van BWS Bedrijfsauto’s Steenwijk een succes te maken.

Arjan Warnders; Sinds 2002 ben ik werkzaam in de autobranche (duizenden auto’s en bussen proefgereden bij B&P en Auto tot 5000 euro ) Vanaf 2017 heb ik de kans gekregen om mij te focussen op mijn favoriete onderdeel: lichte bedrijfswagen! BWS is een onderdeel van Bloemhof & Pleiter Auto’s uit Rouveen die sinds 1981 bedrijfsauto’s verkoopt en een uniek netwerk van relaties heeft opgebouwd. Met deze kennis en jarenlange ervaring gaan wij enthousiast aan het werk! Om je nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn in Steenwijk.

Bus leasen, iets voor u?

De financial lease wordt direct geregeld bij de specialist. Samen met Financial Lease zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur nog weg kan rijden in uw nieuwe bedrijfsauto! Financial Lease is er voor de gevestigde ondernemer, maar ook voor de nieuwkomers op de markt. Ook al is er een afwijzing bij een andere maatschappij, dan nog kan Financial Lease wellicht een oplossing vinden om een leasecontract rond te maken.

Lease bij BWS Bedrijfsauto’s

  • flexibel leasen tot 200 maanden
  • ook voor startende ondernemers
  • oplossingen op maat, zelfs met BKR-registratie
Lease een bus vanaf
€ 84 /mnd