Stuur ons een whatsapp

Neem contact met mij op

Een bus leasen? Dat kan bij BWS Bedrijfsauto's

BWS bedrijfsauto’s is gespecialiseerd in bedrijfsauto’s, wanneer u een bus wilt leasen bent u hier zeker aan het juiste adres. Want met onze standaard voorraad van 110 bedrijfsauto’s, staat er altijd wel een bus voor u bij. Van bestelbus tot bestelwagen en pick-up en van enkele cabine tot bakwagen.

Bus leasen
Het leasen wordt verzorgd door de specialist. Met een samenwerking waar we trots op zijn, want u kunt vaak al binnen 48 uur wegrijden met uw nieuwe bus! Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in financial lease voor ondernemers. Zelfs voor startende ondernemers hebben zij goede voorwaarden. Lukt het niet bij een andere leasemaatschappij? Dan lukt het bij financial lease vaak wel. Kortom de perfecte leasemaatschappij voor uw bus.

 

Voordelen van Financial Lease

Kies voor Financial Lease wanneer u een bus wilt leasen, u profiteert dan direct van de vele voordelen. U bent direct economisch eigenaar van de bedrijfsauto en kan vaak al binnen 48 uur wegrijden! De auto staat op de balans, wat natuurlijk zorgt voor fiscaal voordeel. De aanschaf van een nieuwe bus is een lage investering met behoud van liquiditeit. Daarnaast is de kilometrage onbeperkt. Het laatste grote voordeel is is dat u recht hebt op de terugvordering van de btw over de aanschafwaarde.

Een bus vol voordelen
Dat noemen wij bij BWS een bus vol met voordelen om uw nieuwe bedrijfsauto te leasen. Bekijk onze actuele voorraad, vraag de inruilwaarde van uw huidige auto of bus aan of breng een bezoekje aan onze showroom in Steenwijk. Wij staan graag voor u klaar om u te laten kennismaken met ons bedrijf!

Anderen kochten ook
Bekijk op facebook eens wie u voorgingen en hun nieuwe bedrijfsauto kochten bij BWS bedrijfsauto’s. Volg ons direct en blijf op de hoogte van nieuwe voorraad en meer…