Stuur ons een whatsapp

Financial lease

Bij BWS Bedrijfsauto`s kan u als ondernemer een bedrijfsauto aanschaffen met financial lease. Met deze zakelijke leasevorm bent u direct eigenaar van de bedrijfsauto zonder dat u een grote investering in één keer hoeft te doen.

Het grote voordeel van financial lease is dat u recht heeft op fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en BTW-teruggave. Deze voordelen maken het leasen van een bedrijfsauto voor u als ondernemer bijzonder aantrekkelijk bij BWS Bedrijfsauto`s.

Financial lease is een leasevorm speciaal voor (startende) ondernemers. Bij deze vorm van leasen financiert de bank de aankoopsom van de bedrijfsauto, terwijl u als ondernemer de bedrijfsauto aanschaft en gebruikt voor uw bedrijf.

U kunt de investering voor uw gewenste bedrijfsauto verspreiden over een periode van 12 tot 72 maanden, waardoor u meer financiële ruimte heeft om te investeren in andere aspecten die bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Kortom, bij BWS Bedrijfsauto`s kan u als ondernemer terecht voor financial lease van een geschikte bedrijfsauto, waarbij u kunt profiteren van diverse fiscale voordelen.

Direct eigenaar

Zodra u de sleutels in handen krijgt, bent u met financial lease direct economisch eigenaar van de bedrijfsauto. Dit betekent dat de bedrijfsauto op naam van uw bedrijf komt te staan en dat u kunt profiteren van diverse financiële en fiscale voordelen.

U heeft bijvoorbeeld de vrijheid om de bedrijfsauto te bestickeren en te gebruiken in het buitenland. Daarnaast kunt u zelf bepalen bij welke garage u de bedrijfsauto onderbrengt, zodat u niet te veel betaalt maar juist voordelig uit bent.

Bij financial lease wordt u na het voldoen van alle maandtermijnen en de slottermijn zowel economisch als juridisch eigenaar van de bedrijfsauto. Op dat moment heeft de kredietverstrekker geen eigendomsrechten meer en is de bedrijfsauto volledig in het bezit van uw bedrijf.

Fiscale voordelen financial lease

Als u als ondernemer gebruikmaakt van financial lease bij BWS Bedrijfsauto`s , profiteert u van diverse (fiscale) voordelen:

  • U kunt de bedrijfsauto afschrijven en het volledige BTW-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
  • U kunt profiteren van fiscale voordelen zoals aftrekbare BTW en investeringsaftrek.
  • U hoeft geen grote investering in één keer te doen, omdat u de bedrijfsauto in maandelijkse termijnen kunt kopen en financieren.
  • U heeft geen beperking op de kilometerstand.

 

Bij BWS Bedrijfsauto`s profiteert u dus van meerdere financiële voordelen. Daarnaast rijdt u zorgeloos zonder u druk te hoeven maken over uw kilometerstand en schadevrije jaren.

BWS Bedrijfsauto`s biedt financial lease aan voor alle soorten ondernemers. Of u nu een starter, zzp’er of MKB-ondernemer bent. Zelfs zonder jaarcijfers kunt u bij ons terecht.
Dit maakt het mogelijk om direct in uw ideale bedrijfsauto te rijden zonder jarenlang te hoeven sparen of een grote investering in één keer te moeten doen.

Hoe werkt Financial Lease?

Bij BWS Bedrijfsauto`s werken we samen met Regeljelease.nl om uw lease-aanvraag snel goedgekeurd te krijgen. Zo kunnen we u spoedig laten weten wanneer u in uw nieuwe bedrijfsauto kunt rijden.

Om een aanvraag te doen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Kies een geschikte bedrijfsauto uit ons aanbod op https://www.bwsbedrijfsautos.nl/occasion/

Stap 2: Vul het aanvraagformulier in bij de gewenste bedrijfsauto, inclusief uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.

Stap 3: We nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om de lease-aanvraag door te nemen.

Stap 4: Na goedkeuring van de lease kunt u doorgaans binnen drie dagen wegrijden in uw nieuwe bedrijfsauto.

Bij BWS Bedrijfsauto`s kan u als ondernemer snel en gemakkelijk in uw gewenste bedrijfsauto rijden met financial lease (zelfs zonder jaarcijfers).